Angi Soran
Angi SoranContent Writer

Scriu articole – De la prozatoare la Content Writer

Scriu articole… Scriam diverse, inca dinainte sa devin Content Writer

Patrunzand tainele alfabetului, de mic copil, mi-am petrecut timpul citind tot ce mi-a captat interesul si ce am gasit de cuviinta ca mi-ar putea folosi candva.

Cum am inceput sa scriu articole…

Imi amintesc de serile de iarna intunecate, din vremurile in care electricitatea era portionata si de vacantele de vara petrecute sub umbrarul nucului din capatul gradinii. 

Cu ochii mintii, imi imaginam forfotind cuvintele si frazele ramase nerostite. Si materia mea cenusie parea sa erupa asemenea unui vulcan, sub presiunea ideilor ce clocoteau necontenit. 

 Adeseori, ma regaseam cu foaia alba dinainte-mi, dar parca-mi era peste mana sa o las imaculata. Si asimiland cu rabdare rand dupa rand, intr-o buna zi, cu indrazneala principiantului, m-am incumetat sa-mi transform gandurile in cuvinte. Asa am inceput sa scriu articole

La inceput, poate nu au fost chiar articole, ci mai degraba gandurile ingramadite ale unei fapturi ce tinea mortis sa le infatiseze lumii intregi. Si ma consider o norocoasa sa apartin generatiei ce gusta brifcor, in timp ce lectura romane de aventuri, in alternativa celor doua ore de programe la televizoarele alb-negru…

Content Writer = Scriu articole cu pasiune

In cei 37 de ani, nu m-am limitat doar la a-mi imbogati bagajul de cunostinte. Totodata, am incercat sa ma aliniez trend-urilor ce au revolutionat sfarsitul mileniului al II-lea si inceputul celui de-al III-lea.

Fidela candva celulozei, fara sa ma pretind o ecologista militanta, dar nici sa raman o inadaptata, am crescut odata cu progresul tehnologiei. Iar penita ce odinioara scrijelea hartia, s-a transformat in tastatura pc-ului, pe cand foile care candva imi umpleau rafturile biroului, au devenit dosare si fisiere ale aceluiasi pc.

Unicele, cunostintele mele, sedimentate pe vecie in spatiul brazdat de conexiunile neuronale, nu vor putea fi inlocuite vreodata de unitatile de memorie fixe ori detasabile, nici arhivate printre circuitele computerului propriu.

Content Writer = Scriu articole cu perseverenta

De cand ma stiu, incerc sa pun in practica abilitatea descoperita aproape odata cu deslusirea literelor. Si nu mi-a fost usor sa o concretizez in ceva ce as putea transmite cu usurinta si celorlalti.

Mediul online este de partea mea in aceasta privinta, facilitandu-mi accesul spre informatii nelimitate, pe care intr-un mod continuu le asimilez, le transform si le transmit mai departe la randul meu, cititorilor actuali si potentiali.

Daca ma angajati pe mine, obtineti:

Un continut clar, concis, captivant
Continutul scris de mine include detalii si informatii precise referitoare la tematicile solicitate. Totodata, are capacitatea sa atraga cititorii printr-o exprimare care sa specifice cat mai bine cele prezentate.
Meticulozitate in exprimare
Asteptarile dvs. vor fi transpuse in articolele si in intregul continut pe care-l scriu. Sunt atenta la detalii si ma consider constiincioasa, indiferent de cerinte.
Un ton adaptat publicului dvs.
Tinand cont de publicul cititor, textele redactate sunt in concordanta cu diversitatea mediilor, carora li se adreseaza fiecare dintre site-urile pentru care scriu.
Livrarea proiectului in timp util
Respectarea termenelor de finalizare asigura din parte mea garantia unor colaborari serioase, de durata.

Skills – Aptitudini

Content Writer 95%
Marketing 90%
Seo Content Writer 85%
WordPress 75%

TESTIMONIALS

Recomand cu cea mai mare placere , serviciile oferite de Angi . Am primit un articol care mi-a intrecut asteptarile . Un stil foarte frumos de abordare a subiectului , cu argumente aduse si tot ce-i trebuie unui articol sa fie unul de-o calitate excelenta. Am sa colaborez de fiecare data cand voi avea nevoie serviciile sale.
Xtremlaur,
Cand am comandat cele 2 articole de la Angi credeam ca vor fi niste articole simple, normale . dar m-am inselat : domnisoara are un stil aparte, foarte frumoasa abordare si exprimare , face niste articole jos palaria, o recomand cu incredere iar eu sigur voi colabora cu ea .
Sunt foarte incantat de calitatea si seriozitatea ei .
Tazonne,
Am primit si eu un articol de la “domnisoara” Angi. Cum au spus si colegii de mai sus, articolul a fost scris pe “stil profesionist”. Sunt sigur ca vom avea o colaborare mai lunga.
Rolex,