Beauty & Style

Descrieri Produse - Magazin Online Haine
Permalink Gallery

Descrieri Produse – Magazin Online de Haine

Descrieri Produse – Magazin Online de Haine

,

Proiectul de copywriting Descrieri Produse – Magazin Online de Haine este inca un exemplu in care munca mea este de folos atat beneficiarului, cat si clientilor pasionati de shopping. Textele sunt optimizate in functie de anumite cuvinte cheie.

Cateva dintre descrierile pe care le-am realizat pot fi citite la Vezi Proiectul, iar in totalitate, cu un click pe butonul Beneficiar.

Moda Feminina - Articole blog
Permalink Gallery

Moda Feminina – Articole blog

Moda Feminina – Articole blog

La solicitarea clientului, am realizat pachete saptamanale de articole pe diverse teme legate de moda & beauty. Articolele sunt optimizate SEO, scopul lor fiind sa ajute la imbunatatirea traficului organic spre site.

Partial, textele se pot vizualiza printr-o simpla apasare a butonului Vezi Proiectul. Detaliat, sunt disponibile pe website-ul beneficiarului, accesibil cu un click pe butonul Beneficiar.

Fashion - Moda Feminina: Little Black Dress
Permalink Gallery

Fashion – Moda Feminina: Little Black Dress

Fashion – Moda Feminina: Little Black Dress

Proiectul Fashion – Moda Feminina: Little Black Dress raspunde cererii clientului de a adauga continut pe site-ul sau. In scrierea articolului ce poate fi citit in intregime la Vezi Proiectul sau pe site-ul clientului, am tinut cont si de includerea a doua cuvine cheie, in vederea optimizarii pe Google.

Fashion - Blog Shopping
Permalink Gallery

Fashion – Articole Blog Shopping

Fashion – Articole Blog Shopping

Proiectul Fashion – Articole Blog Shopping, este inceputul unei colaborari pentru un blog al carui public tinta este alcatuit in marea majoritate de femei cu varstele cuprinse intre 25 si 40 de ani. Am folosit un stil liber, axandu-ma in principal pe un continut original, fara sa imi fie impuse cuvinte cheie. Articolul semnat Angi Soran poate fi vizualizat direct pe site-ul beneficiarului, ori la Vezi Proiectul.

Imaginea proiectului Beauty - Slabit
Permalink Gallery

Beauty – Slabit

Beauty – Slabit

,

Proiectul Beauty – Slabit a inceput cu un pachet de 3 articole despre diete, continuand apoi cu un altul de 10 articole, dintre care 3 despre slabit. Tinand cont de cererea clientului si de tema data, am creat continut pentru articolele ce pot fi vizualizate atat pe site-ul beneficiarului, cat si accesand butonul Vezi Proiectul.

Imagine proiect Beauty - Intretinere Corporala
Permalink Gallery

Beauty – Intretinere Corporala

Beauty – Intretinere Corporala

,

Proiectul Beauty – Intretinere Corporala, este realizat la solicitarea clientului de a scrie pe tema data, in cazul de fata, intretinerea corporala. In continutul articolelor se regasesc idei utile publicului tinta feminin. Fiecare articol poate fi vizualizat ori pe site-ul beneficiarului, ori la Vezi Proiectul.

Imagine Beauty - Diete
Permalink Gallery

Beauty – Diete

Beauty – Diete

,

Beauty – Diete este parte dintr-un proiect pentru un site informational, alaturi de articole despre slabit si intretinere corporala. Continutul articolelor scrise de mine poate fi vizualizat fie accesand butonul Vezi Proiectul, fie intrand direct pe site-ul beneficiarului (vezi butonul Beneficiar).

Imagine proiect Articole Fashion Magazin Haine Online
Permalink Gallery

Articole Magazin Haine Online

Articole Magazin Haine Online

Proiectul Articole Magazin Haine Online include articole pe nisa fashion. Fiecare dintre articole este optimizat pentru anumite cuvinte cheie, la solicitarea clientului si tinand cont de adresabilitatea catre publicul tinta in principal feminin.

Continutul acestora este vizibil accesand optiunea Vezi Proiectul sau pe site-ul beneficiarului (click pe Beneficiar).