Copywriting

Descrieri Produse - Magazin Online Haine
Permalink Gallery

Descrieri Produse – Magazin Online de Haine

Descrieri Produse – Magazin Online de Haine

,

Proiectul de copywriting Descrieri Produse – Magazin Online de Haine este inca un exemplu in care munca mea este de folos atat beneficiarului, cat si clientilor pasionati de shopping. Textele sunt optimizate in functie de anumite cuvinte cheie.

Cateva dintre descrierile pe care le-am realizat pot fi citite la Vezi Proiectul, iar in totalitate, cu un click pe butonul Beneficiar.

Texte Web - Clinica de Kinetoterapie
Permalink Gallery

Texte Web – Clinica de Kinetoterapie

Texte Web – Clinica de Kinetoterapie

,

Proiectul de copywriting Texte Web – Clinica de Kinetoterapie a fost realizat ca urmare a solicitarii clientului de a aduce continut proaspat pe site. Totodata, continutul are menirea sa le ofere celor interesati, informatii utile despre serviciile de kinetoterapie oferite de clinica specializata.

Printr-o simpla apasare a butonului Vezi Proiectul, puteti vizualiza cateva dintre textele realizate. In acelasi timp, butonul Beneficiar va va trimite direct pe website-ul in cauza.

Descrieri produse - Magazin de saltele Noapte Buna
Permalink Gallery

Descrieri Produse – Magazin de saltele Noapte Buna

Descrieri Produse – Magazin de saltele Noapte Buna

, ,

Proiectul Descrieri Produse – Magazin de saltele Noapte Buna a fost initiat odata cu dorinta clientului de a adauga texte web pe paginile de produse, inclusa pagina Despre Noi. Toate textele sunt optimizate in functie de anumite cuvinte cheie relevante, incluse cat mai natural in continut.

Partial, proiectul poate fi vizualizat cu un click pe butonul Vezi Proiectul, in timp ce prin apasarea butonului Beneficiar, puteti parcurge in intregime textele realizate pentru website-ul in discutie.

Continut Website - Clinica de stomatologie Bucuresti
Permalink Gallery

Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti

Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti

, ,

Prin proiectul de copywriting Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti, am reusit sa adaug un continut proaspat paginilor de prezentare a clinicii. Astfel, cititorii si pacientii clinicii au la dispozitie toate informatiile utile vis-a-vis de procedurile stomatologice. Incepand de la Home Page si pana la descrierea fiecarui tip de tratament, textele sunt optimizate in functie de cuvinte cheie relevante.

Accesand butonul Beneficiar, veti putea vizualiza textele asa cum sunt ele incluse pe paginile website-ului, in timp ce butonul Vezi Proiectul va permite sa parcurgeti cateva franturi, astfel incat sa va faceti o idee.

Continut Website Scoala de dans
Permalink Gallery

Continut Website – Scoala de Dans

Continut Website – Scoala de Dans

, ,

Proiectul Continut Website – Scoala de Dans a fost realizat in urma solicitarilor clientului de a-si imbunatati vizibilitatea online. Continutul redactat este imbogatit cu cuvinte cheie relevante pentru optimizare. Totodata, la ofera celor interesati, informatii utile despre scoala de dans Stop&Dance.

Partial, proiectul poate fi vizualizat la Vezi Proiectul si in totalitate, pe site-ul Beneficiarului.

Proiect Servicii Copywrite
Permalink Gallery

Continut Website – Pensiunea Lokanta

Continut Website – Pensiunea Lokanta

,

Obiectivul proiectului Continut Website – Pensiunea Lokanta a fost adaugarea de continut proaspat pe paginile web ale site-ului de prezentare al unei pensiuni turistice. Am creat un text original, imbogatit cu cuvinte cheie relevante pentru nisa “turism-unitati de cazare”,  solicitate de client in vederea optimizarii.

Detalii despre proiect puteti vedea accesand butonul Vezi Proiectul, iar pentru o imagine completa, puteti naviga direct pe site-ul Beneficiarului.

Copywriting- Adaugare continut website
Permalink Gallery

Adaugare Continut Website

Adaugare Continut Website

,

Proiectul de copywriting Adaugare continut website este o colaborare cu GoldenSite, specializat in proiectarea si crearea site-urilor.  La solicitarea clientului, care a apelat la serviciile mele, am contribuit la imbunatatirea paginilor web, adaugand un continut nou si original, vizibil atat la Vezi Proiectul, cat si “rasfoind” paginile Beneficiarului.