Sanatate

Texte Web - Clinica de Kinetoterapie
Permalink Gallery

Texte Web – Clinica de Kinetoterapie

Texte Web – Clinica de Kinetoterapie

,

Proiectul de copywriting Texte Web – Clinica de Kinetoterapie a fost realizat ca urmare a solicitarii clientului de a aduce continut proaspat pe site. Totodata, continutul are menirea sa le ofere celor interesati, informatii utile despre serviciile de kinetoterapie oferite de clinica specializata.

Printr-o simpla apasare a butonului Vezi Proiectul, puteti vizualiza cateva dintre textele realizate. In acelasi timp, butonul Beneficiar va va trimite direct pe website-ul in cauza.

Continut Website - Clinica de stomatologie Bucuresti
Permalink Gallery

Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti

Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti

, ,

Prin proiectul de copywriting Continut Website – Clinica de Stomatologie Bucuresti, am reusit sa adaug un continut proaspat paginilor de prezentare a clinicii. Astfel, cititorii si pacientii clinicii au la dispozitie toate informatiile utile vis-a-vis de procedurile stomatologice. Incepand de la Home Page si pana la descrierea fiecarui tip de tratament, textele sunt optimizate in functie de cuvinte cheie relevante.

Accesand butonul Beneficiar, veti putea vizualiza textele asa cum sunt ele incluse pe paginile website-ului, in timp ce butonul Vezi Proiectul va permite sa parcurgeti cateva franturi, astfel incat sa va faceti o idee.

advertoriale pentru farmacia Webfarm
Permalink Gallery

Promovare Farmacie Online in Colaborare cu DanBradu.ro

Promovare Farmacie Online in Colaborare cu DanBradu.ro

,

Toate proiectele pe care le-am dus la bun sfarsit in colaborare cu DanBradu.ro, corespund exigentelor clientului. Obiectivul a fost crearea de advertoriale 100% originale pentru promovarea unor brand-uri de tipul farmaciei Webfarm sau a produselor farmaceutice Bioderma, Fleximobil, Tian Li.

Fiecare pachet reuneste 5-10 articole bine documentate, in masura sa atraga cititorii cu informatii interesante si veridice. Articolele create de mine au contribuit si la construirea unor baclink-uri naturale, de folos pentru optimizarea site-urilor destinatare.

Partial, proiectele pot fi vizualizate cu un click pe butonul Vezi Proiectul sau luand legatura cu website-ul Beneficiarului.

medicatie pe afectiuni
Permalink Gallery

Afectiuni – Medicatie pe afectiuni, Farmacie online

Afectiuni – Medicatie pe afectiuni, Farmacie online

Proiectul Medicatie pe afectiuni, Farmacie online, cuprinde o serie de comunicate de presa pentru promovarea afacerii beneficiarului, cat si continut pentru descrierea categoriilor de afectiuni si a  produselor farmacologice existente pe paginile site-ului.

O parte dintre acestea se pot lectura la Vezi Proiectul iar intregul proiect, pe site-ul Beneficiarului.

Descriere produse magazin naturist
Permalink Gallery

Descriere Produse Magazin Naturist

Descriere Produse Magazin Naturist

Proiectul Descrieri Produse Magazin Naturist este o colaborare cu farmacia online Sanavita. Clientul propune o data cu noua versiune imbunatatita a site-ului, si adaugarea de continut nou pentru descrierea produselor naturiste si a cosmeticelor naturale pe care le comercializeaza.

Cateva dintre descrierile realizate pot fi vizualizate accesand butonul Vezi Proiectul, iar majoritatea pe site-ul Beneficiarului.

Sanatate - Istoria Aspirinei
Permalink Gallery

Sanatate – Istoria Aspirinei

Sanatate – Istoria Aspirinei

,

Parte dintr-un proiect de mai multe articole, fiecare axandu-se pe o alta tematica, Istoria Aspirinei este un articol in care am reluat informatii pe care le-am considerat importante si utile totodata publicului cititor.

Continutul poate fi citit la Vezi Proiectul sau pe site-ul beneficiarului.

Imaginea proiectului Beauty - Slabit
Permalink Gallery

Beauty – Slabit

Beauty – Slabit

,

Proiectul Beauty – Slabit a inceput cu un pachet de 3 articole despre diete, continuand apoi cu un altul de 10 articole, dintre care 3 despre slabit. Tinand cont de cererea clientului si de tema data, am creat continut pentru articolele ce pot fi vizualizate atat pe site-ul beneficiarului, cat si accesand butonul Vezi Proiectul.

Imagine proiect Beauty - Intretinere Corporala
Permalink Gallery

Beauty – Intretinere Corporala

Beauty – Intretinere Corporala

,

Proiectul Beauty – Intretinere Corporala, este realizat la solicitarea clientului de a scrie pe tema data, in cazul de fata, intretinerea corporala. In continutul articolelor se regasesc idei utile publicului tinta feminin. Fiecare articol poate fi vizualizat ori pe site-ul beneficiarului, ori la Vezi Proiectul.

Imagine Beauty - Diete
Permalink Gallery

Beauty – Diete

Beauty – Diete

,

Beauty – Diete este parte dintr-un proiect pentru un site informational, alaturi de articole despre slabit si intretinere corporala. Continutul articolelor scrise de mine poate fi vizualizat fie accesand butonul Vezi Proiectul, fie intrand direct pe site-ul beneficiarului (vezi butonul Beneficiar).